Szeretnél többet megtudni programunkról?
Vagy csak érdekel mivel foglalkozunk?
Nézd végig videóinkat, anyagainkat és informálódj. Kérdésed van? Írj nekem és segítek!

GYIK

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK
Tudom, sok kérdésed merült fel, segítek párat megválaszolni.

Ilyen biztosítékot senki sem adhat neked. A legfőbb biztosíték ugyanis Te magad vagy: ha elkötelezetten, szorgalmasan dolgozol a mentorod útmutatása alapján, ha képessé válsz arra, hogy komolyan és céltudatosan tegyél az álmaidért, akkor el fogod érni azokat!

Tartasz a párod, szüleid, barátaid rosszallásától? Ez természetes. Segíteni fogok neked abban, hogy rendezd az esetleges konfliktusaidat. A környezetedet az elért eredményeid fogják meggyőzni arról, hogy jól döntöttél, és attól fogva akkor is támogatni fognak, ha korábban nem tették.

Nem. A magyarországi Üzleti Partnerek közt találsz volt fodrászt, vasutast, orvost, tanárt, zenészt, újságírót, állatorvost, könyvelőt, szakácsot, ácsot, és még sorolhatnám. Mindannyian itt tanulták meg a Network Marketinget.

Szinte biztosan. Ha tanítható vagy, nyitott és érdeklődő, akkor a Network Marketing szakma alapjait gyorsan elsajátíthatod. Számtalan eszközzel foglak támogatni ebben.

Olvass bele a havonta megjelenő Forever Magazin cikkeibe, és látni fogod, hogy milyen sokan voltak képesek már előtted is változtatni az életükön.

Mi azt tartjuk, hogy a hálózatépítésben minden másolódik, és másolható is. Vedd fel velem a kapcsolatot chaten vagy emailben, és tegyük meg közösen az első lépéseket!

Ez a Te döntésed, itt semmit sem “kell” csinálni. Látni fogsz édesanyákat, akik a kisgyermekük mellől dolgoznak, másokat, akik a főállásuk mellett esténként építik a jövőjüket, és olyanokat is, akik hivatásszerűen dolgoznak a Forever vállalkozásukban. De ne feledd: az emberek általában túlbecsülik azt, amit fél év alatt elérhetnek, miközben alábecsülik, hogy mit érhetnek el 4-5 év alatt!

A kezdetén nem feltétlenül, de onnantól, hogy jövedelmed származik a munkádból, szükséged lesz egy vállalkozásra. Segítek megtalálni a számodra legmegfelelőbb vállalkozási formát.

Az Üzletpolitikánk nem teszi lehetővé, hogy konkrét összegekről beszéljek, de azt elmondhatom, hogy azok, akik komolyan veszik ezt a lehetőséget, fél-egy év után általában felhagynak korábbi főállásukkal, hogy teljes munkaidőben a Forever üzletüket építsék.

Olvass bele a havonta megjelenő Forever Magazinba, sok-sok sikertörténetet ismerhetsz meg.

Nem. A munkánk alapja a Forever egészségmegőrző és szépségápolási termékcsaládja, de nem mi adjuk el a termékeket. Törzsvásárlói kört építünk, akik maguknak vásárolnak termékeket, saját kódjukkal.

Nézz be webáruházunkba: www.flpshop.hu

A Forever világelső a saját termesztésű Aloe Vera italok, étrendkiegészítők és kozmetikumok piacán. Számtalan tanusítvánnyal rendelkeznek ezek a termékek, amik garantálják a minőséget. Nézd meg webáruházunk kínálatát:

www.flpshop.hu

Tudj meg többet az Aloe Veráról:

https://foreverliving.com/page/journey/our-aloe/hun/hu

A Forever Living Products az USA-ban bejegyzett cég, 1978-ban Rex Maughan alapította. Egy családi vállalkozás, amely jelenleg a világ 142 országában tart fent hivatalos képviseletet. Az éves forgalma 2,6 milliárd USD.

A magyarországi leányvállalatot 1997-ben hozták létre, ennek neve és címe:

Forever Living Products Magyarország Kft.
Budapest Nefelejcs u. 9-11. 1184

A cég tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének:

http://www.dsa.hu/tagjaink/

A Forever Living hivatalos Facebook oldalai:

Magyar:

https://www.facebook.com/ForeverHunHQ/

Nemzetközi:

https://www.facebook.com/ForeverGlobalHQ/

Nem! Gondolj bele, ha így lenne, vajon létezhetne negyvenkét éve a cég? Ugye, hogy nem! Ez egy termékalapú vállalkozás, ahol a termékek az emberek jobb közérzetét és szebb kinézetét hivatottak szolgálni.

Lépj velem kapcsolatba!